REÇETE TEVZİ ÜCRETLERİNİN ONLİNE ÖDENMESİ HAKKINDA

Farmainbox aktarımı yapılan reçetelerin kontrolleri tamamlanarak ( Medula ve Farmainbox reçete sayıları eşit olmalıdır) her reçete grubu için icmal sonlandırma işlemi yapılarak onaya gönderilir.

Mersin Eczacı Odası web sitesi Reçete Tevzi Ödemesi  bölümünden kullanıcı adı ve şifresi (2533…. ile başlayan oda sicil numarası ve şifreniz) ile giriş yapılarak ödeme bölümüne geçilir. Eczaneye ait ilgili döküm ve reçetelerin kontrolü sağlandıktan sonra ödeme işlemi tamamlanır.

Mersin Eczacı Odası, ödeme işlemi tamamlanarak onay ekranına düşen reçete icmallerinin gün içinde onay başvuru sırasına göre elektronik onayını sağlar.

Onay alan icmalleriniz icmal raporlama bölümünden elektronik onaylı ve mühürlü yazdırılır ve kuruma fatura ekinde teslim edilir.

Reçete Tevzi Ödeme sisteminin detaylı anlatımını içeren videomuz ektedir.

Bilgilerinize sunarız.

30 Eylül 2020 - Okunma Sayısı : 9207