REHBER (SMART) ECZANEM EĞİTİMLERİ 29 HAZİRAN 2019 TARİHİNDE DEVAM EDİYOR.

 

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı, ülkemizde hizmet veren 25.000’i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamaktadır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Pratik uygulama ayağına ilişkin eğitimlerimiz, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 29 Haziran Cumartesi günü  Uzm. Ecz. Ali KOÇAK koordinatörlüğünde Uzm. Ecz. E. Ceren DEMİRCİOĞLU AKYILMAZ, Uzm. Ecz. Demet ÜNSAL ve Ecz. Cemil Oktay ASLAN   tarafından Odamızda  "Farmasötik Bakım" ve "Hipertansiyon Modülü" eğitimleri verilecektir.

 Eğitime katılım için başvuruların Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 28 Haziran 2019  mesai bitimine kadar yapılmasını rica ederiz.

 

Eğitim Başvuru Linki: http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

 

Başvuru sonrası onay mesajının beklenmesine gerek yoktur.

 

Önemli !

1 - Eğitim modülüne katılabilmeniz için, Sürekli Mesleki Gelişim eğitimi almış olmanız gerekmektedir. Daha önceki modüllerde eğitim alan eczacılarımızın tekrar eğitim almasına gerek yoktur.

2- Farmasötik bakım eğitimini almayanlar Hipertansiyon eğitimi alamazlar.

3- Eğitim saatinin ilk 5 dakikasında Rehber eczanem sistemi üzerinden online yoklama alınacak olup, eğitime katılacak eczacılarımızın bu konuya hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

4- Eğitime yardımcı eczacılar da katılabilecektir.

 

20 Haziran 2019 - Okunma Sayısı : 1208