SAĞLIK ÇALIŞANLARI 13 MART’TA ANKARA’DA

Topluma adanmış mesleklerini gelecek kaygısı olmadan icra etmek ve yaşatmak amacıyla, tüm sağlık çalışanlarının uzunca bir süredir endişe ile yaşadığı ve hızla kötüleşen sürece dikkat çekmek ve yaşadıkları sorunlara ve sıkıntılara meslek onurlarına yakışır acil çözüm yolları bulunması yönünde bir irade sergilemek için, 13 Mart 2011 günü Ankara?da Türk Tabipleri Birliği?nin çağrısıyla sağlık alanında örgütlü meslek örgütleri, sendikalar, dernekler tarafından bir miting düzenlenecektir.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyeleri ve çalışanları 13 Mart günü düzenlenecek bu mitinge katılacaklar ve eczacıların bir sağlık çalışanı olarak her zaman diğer sağlık emekçilerinin yanında olduklarını bir kez daha göstereceklerdir.

Birliğimizin, sağlık çalışanlarının kitlesel bir bütünlük sergilemesi ve sağlık meslek örgütleri arasındaki kurumsal birlikteliğin artırılması hedefiyle desteklemiş olduğu bu miting ile ilgili bilgilendirmenin üyelerinize duyurulması, mitinge katılmak isteyen meslektaşlar için gerekli organizasyonun yapılması ve konu hakkında odanızca yürütülecek çalışmaların Birliğimiz ile paylaşılması Ankara?da yapılacak hazırlıkların eşgüdümü açısından önem arz etmektedir.

13 Mart Günü gerçekleştirilecek mitingin başarılı bir şekilde örgütlenmesi için miting programı ile ilgili gelişme ve detayların Birliğimizin internet sitesinden takip edilmesini rica ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Türk Eczacıları Birliği

MİTİNGE ODAMIZ ARACILIĞI İLE KATILMAK İSTEYENLERİN 09 MART ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR ODAMIZA BİLGİ VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1688