E- Sağlık Projesi

Avrupa?da Elektronik Sağlık ve Reçete Uygulamaları

TEB?in Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Avrupa birliği AB ve Türkiye arasında Sivil Toplum Diyalogunun Geliştirilmesi Meslek Örgütleri Hibe Programı çerçevesinde Türk Eczacıları Birliği ile Avrupa birliği Eczacılık Grubu birlikte yürütülen Herkes İçin E-Sağlık Projesi çerçevesinde 1-2 Ekim 2009 tarihlerinde 2 günlük bir sempozyum gerçekleştirileceği,  ?Avrupa?da Elektronik Sağlık ve Reçete Uygulamaları? başlıklı sempozyuma sağlık ve/veya bilişim alanında çalışan ve ilgi duyanlarınların katılabilecekleri bildirilmiştir.

Sempozyuma  katılmak isteyen meslektaşlarımızın iletişim numaraları ve e-posta adreslerini smercan@teb.org.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir. Sempozyumla ilgili bilgiler bildirilen mail adreslerine gönderilecektir.

Tarih               : 01-02 Ekim 2009

Saat              : 10:00 ? 16:00