SGK NİSAN AYI FATURA ÖDEMELERİ HAKKINDA;

Daha önce Türk Eczacıları Birliğinin SGK yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Nisan ayı ödemelerinin 17.07.2009 Cuma günü Eczacılarımızın hesaplarında olacağı bilgisi alınmıştı.

Fakat TEB ve SGK yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucu  yaşanılan sıkıntıların devam etmiş olması sebebiyle ödemelerin Cuma gününe yetişmesinin mümkün olmadığı bilgisi alınmıştır.

Görüşmeler sonucunda; Sosyal Güvenlik Kurumu Bütçe ve Muhasebe Daire Başkanlığı tarafından, 2009 Nisan ayı fatura bedelleri kapsamındaki 1.158.888.540,43 TL?lik tutarın 20.07.2009 Pazartesi Günü eczacılarımızın hesaplarında olacak şekilde işlemlerin tamamlanmaya çalışıldığı bilgisi verilmiştir.

Odamız tarafından Bölgemizde yer alan Ecza  Depolarına SGK nın Nisan ayı ödemesinin, yaşanılan teknik sıkıntılardan dolayı ertelendiği bilgisi verilmiştir.

Gelişmeler tarafımızca yakından takip edilmekte olup,üyelerimize gerekli bilgilendirilme yapılacaktır.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1715