SGK SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

SGK?ya sözleşme teslimi sırasında sözleşmelerle birlikte kuruma teslim edilen eczane bilgi formları,( Emekli Sandığı Sistemi üzerinden alınan) SSK Sağlık İşleri İl Müdürlüğü (SGK) tarafından sisteme işlenmiştir.

SGK tarafından işlenen eczane bilgi formuyla birlikte, SGK sözleşmelerinin onaylanmış nüshaları Odamıza gönderilmiştir.

Meslektaşlarımızın, SGK sözleşmelerinin ?ECZANEDE KALACAK? nüshalarını eczacı odasından almaları,

Eczane Bilgi Formları ise;

a. Eczacılarımız tarafından kontrol edilip, imzalanması gerekmektedir. ( Bir nüshası eczacının kendinde kalacaktır. )

Bilgi formunda bulunan bilgilerde hata veya değiştirilmesi istenen (örn: banka hesap numarası) bir bilgi var ise, bu değişiklikleri belirten bir dilekçe yazılarak formun ikinci nüshasına eklenmek üzere en kısa zamanda eczacı odasına teslim edilecektir.

Not: İlçelerde bulunan eczacılarımızın Odaya gelmesine gerek yoktur. Bu işlemi ilçe temsilciliklerinde yapabileceklerdir)

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2113