SHELL'DEN ECZACIYA %5 İNDİRİM

MULTINET KURUMSAL HİZMETLER A.Ş.(PETRONET) İLE ODAMIZ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL

Multinet Kurumsal Hizmetler A. Ş. (Petronet) ile Odamız arasında Türkiye Geneli Shell Akaryakıt istasyonlarından taşıt tanıma sistemi aracılığı ile yakıt alınabilmesi amacıyla protokol imzalanmıştır.

Bu protokole göre sisteme dahil olmak isteyen meslektaşlarımız, sözleşme süresince akaryakıt pompa fiyatı üzerinden %5 iskonto alacaklardır. Söz konusu iskonto iade/fark faturası düzenlenerek sözleşmeyi yapan meslektaşlarımızın hesabından düşülecektir.

Konu ile ilgili olarak Multinet satış temsilcilerince eczanelere yapılacak olan ziyaretlerde taşıt tanıma sisteminin detayları konusunda eczacılarımız bilgilendirilecektir.  Sistemden faydalanmak isteyen meslektaşlarımızla, bir sözleşme yapılıp, ödeme için kredi kartı talimatı alınacaktır.

Sözleşme için gerekli olan belgeler ile satış yetkilisine ait iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Gerekli olan belgeler

Vergi levhası fotokopisi