SMART ECZANE PROJE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

SON BAŞVURU: 3 EKİM 2016

Türk Eczacıları Birliği’nin 2015 Nisan ayında 8 pilot ilde başlattığı Smart Eczane Projesinin ülke genelinde tüm eczanelere yaygınlaştırılması için Eğitici Eczacı yetiştirilmek amacıyla yapılan “Yeni Eczacılık Hizmet Modeli Eğitici Eğitimi”ne 16-18 Ağustos tarihleri arasında Odamız adına koordinatör ve eğitici eczacı olarak katılım sağlandı.

Eczanelerimizde verdiğimiz danışmanlık hizmetini daha etkin, verimli ve ölçülebilir olmasını sağlayacak bu proje ile hasta sağlığının, eczane ekonomisinin ve devlet bütçesinin korunması hedeflenmektedir.

Eczacılık hizmetinde sürekli mesleki gelişimi ve hizmet sunumunda kaliteyi merkeze alan, yeni bir eczacılık hizmet modelini amaçlayan bu projeyi bölgemizde de faaliyete geçirmek için eğitimler düzenlenecektir.

Sürekli Mesleki Gelişim ve Astım/KOAH olarak iki ayrı günde yapılacak eğitimlere katılmak isteyen meslektaşlarımızın 3 Ekim 2016 tarihine kadar Odamıza güncel e-posta adresleri ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

NOT: Eğitim tarihleri ve program detayı daha sonra duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

27 Eylül 2016 - Okunma Sayısı : 1185