SSK SAĞLIK İŞLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ'nden

Uygulama hakkında;

SSK Sağlık İşleri İl Müdürlüğü?nün Odamıza gönderdiği yazıda;

Yürürlükte olan Sağlık Uygulama Tebliği ile ilgili olarak yaşanan sorunların telefon ile birebir görüşme yapılarak çözülmek istenmesi Kurumun vakit kaybına ve iş akışını aksatmasına sebep olduğundan, eczacılarımızın Uygulama ile ilgili sorunlarını Odamız aracılığı ile Kuruma iletilmesi istenmiştir. Bu sebeple eczacılarımızın Uygulama ile ilgili sorunları Odamıza iletmesi halinde Kurumla gerekli görüşmelerin yapılacağını bildiririz;

Ayrıca; Kuruma eczacılarımız tarafından en çok iletilen sorunlardan olan doz düzeltme, Rapor silme-düzeltme, döküm iptali ve fatura tarih no düzeltme   işlemleri için ekte sunulan matbu dilekçe örneklerinin eksiksiz doldurulması ve ekinde istenen belgelerin temin edilerek aşağıdaki faks numarasına gönderilmesi sonrasında düzeltme işleminin gerçekleşeceği, Matbu form dışında ve eksik belgeli başvuruların kabul edilmeyeceği bildirilmiştir.

Doz hatalarında yaşanan mağduriyetleri önlemek adına eczanelerin ilaçları sisteme girişi sonrasında bitiş tarihinin kontrol edilmesi yapılan hatanın erken fark edilmesini sağlayacaktır.

SSK Sağlık İşleri Adana İl Müdürlüğü Faks No:
                                     322 ? 432 39 26

322 ? 432 65 02