SURİYE REÇETELERİNİN İNCELEME VE ÖDEMELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Değerli meslektaşlarımız;

Suriye reçetelerinin inceleme ve ödemeleri hakkında bilgilendirme toplantısı 28 Aralık Perşembe günü Odamızda gerçekleşmiştir. SGK Ankara Ertuğrul Gazi SSGM Müdürü Ecz. Aydın TÜRKMEN, müdür yardımcıları Ecz. Tuğcan DEMİRTAŞ ve Ecz. Hatice YILMAZ'ın katılımları ile gerçekleşen toplantıda Suriye reçetelerinin karşılanma ve ödeme koşulları ile fatura düzenleme ve eki evrakları konularında açıklamalar yapılmış olup, soru cevap şeklinde meslektaşlarımız bilgilendirilmiştir.

Toplantıda verilen bilgiler doğrultusunda tüm konular derlenip raporlandıktan sonra web sayfamızdan duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

29 Aralık 2017 - Okunma Sayısı : 1265