SURİYE'Lİ HASTALARIN REÇETELERİ İÇİN KULLANILACAK KIRMIZI KOLİLER HAKKINDA

Bilindiği üzere 15.10.2015 tarihi itibari ile Geçici Koruma Kanunu ( Suriyeli Hastalar) kapsamında olan yabancıların reçeteleri Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı serbest eczanelerce karşılanabilmektedir.

İlgili reçeteler, eki belgeleri ve faturası 20.10.2015 tarihinde MEDULA-Eczane'de yapılan duyuruya istinaden 4.5 x 29 x 40 cm ebatlarında, kırmızı koli içerisinde Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu'na gönderilmesi gerektiği duyurulmuştur.

Yapılan duyuruya istinaden, ilgili kırmızı kolilerin odamız tarafından teminine ilişkin gerekli çalışmalar yapılmıştır. Siparişlerimizin odamıza ulaşmasına takiben tekrar duyuru yapılacak olup, isteyen meslektaşlarımız odamızdan temin edebileceklerdir.

Bilgilerinize sunulur.

30 Ekim 2015 - Okunma Sayısı : 1750