TAVLA TURNUVAMIZ BAŞLIYOR

Değerli meslektaşlarımız,

14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında, meslektaşlarımız ve Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katılımlarıyla Tavla Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvamızın eleme müsabakaları 25 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında online; yarı final ve final müsabakaları 9 Mayıs Salı  günü Odamızda yapılacaktır.

Turnuvamıza katılmak isteyen meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz 20 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza isim ve telefon numaralarını bildirerek kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Katılım için bilgilerinize sunarız.

Turnuva ile ilgili genel bilgilendirmeler aşağıdaki gibidir.

Yarışmacılar arasında otomatik kura ile belirlenecek olan eşleşme sonrası müsabakanın saati ve oynanacağı link kayıt esnasında verilen cep telefonuna mesaj olarak gönderilir,

Mesaj olarak gelen linke cep telefonundan ya da  bilgisayar üzerinden giriş yapılarak müsabakalara katılım sağlanır,

Maç süresi her oyuncu için 15 dakika olup müsabaka esnasında hamle süresi 15 saniyedir. Hamle süresi içinde yapılamayan hamleler maç süresinden düşülür ve 15 dakika hakkını dolduran oyuncu maçı kaybetmiş sayılır,

Müsabakalar  5 puan üzerinden oynanır, 5 puana ilk ulaşan katılımcı maçtan galip ayrılır. Her oyuncunun 2 oyun hakkı bulunmaktadır. 2 kez mağlup olan oyuncu turnuvadan elenir.

Puan hesaplanmasında süper mars (mars olduğunuz durumda rakibin toplama alanında en az bir pulunuzun kalması durumu) 3 puan, mars 2 puan ,oyun 1 puan olarak  değerlendirilir,

Online müsabakalar planlanan tarihlerde saat 20.30 sonrası oynanacak olup katılımcı sayısına göre bu durum değişiklik gösterebilir

Yarı final ve final müsabakaları 9 Mayıs Salı saat 14.00’da  Odamızda  oynanacaktır.

12 Nisan 2023 - Okunma Sayısı : 856