TBMM KADROLU PERSONELİ VE MİLLETVEKİLLERİ SÖZLEŞME FORMLARI hk.

TBMM KADROLU PERSONELİ VE MİLLETVEKİLLERİ SÖZLEME FORMLARI HAKKINDA

TEB ve TBMM arasında imzalanan protokollere istinaden ?MİLLETVEKİLLERİ? için ve ?TBMM KADROLU PERSONELLERİ? için olmak üzere iki tip sözleşme formu bastırıldığı bildirilmiştir.

Formlar ?ECZANEDE KALACAK? ve ?BÖLGE ECZACI ODASI TARAFINDAN TEB?e gönderilmek üzere 2 nüsha hazırlanmıştır. ?ECZANEDE KALACAK OLAN NÜSHA? eczacı tarafından saklanacaktır. Diğer nüsha ise , eczacının 2008 yılı Hasılatını gösteren belge ile birlikte Odamıza tarafından TEB?e gönderilecektir.

TBMM ile sözleşmesi bulunan üyelerimizin 05.03.2009 tarihine kadar;

1)      TBMM Provizyon Sisteminde açılacak olan bölüme 2008 yılına ait hasılat bilgisi girişini yapmaları gerekmektedir.

2)      Aynı şekilde , yeni sözleşme formlarının ?TEB?e GÖNDERİLECEK? nüshası ve ekinde Hasılat bilgisi gösterir belgelerin Odamız tarafından 05.03.2009 tarihine kadar TEB?e gönderilmesi gerekmektedir.

Sözleşme Bedeli 40,00 tl dir.

Bu işlemlerin tamamlanabilmesi için;

TBMM Kadrolu Personeller ve Milletvekilleri reçeteleri için sözleşme yapmak/yenilemek isteyen eczacılarımızın en kısa sürede Odamıza başvuru yapmaları gerekmektedir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2339