T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

T.C. Mersin Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 02.03.2005 tarih B.08.MEM.4.33.00.07.133/209 sayılı yazısında Tüm tedavi ödemelerinin "Eczanelerin İlaç bedeli faturalarını" ve "optiklerin gözlük ve cam bedeli faturalarını" ortaöğretim kurumlarında olduğu gibi bundan böyle tahakkuk memurluğu kendi bünyesinde olan (maaşlarının yapıldığı yer) anaokulu ve ilköğretim okullarına gönderilmesi gerektiği bildirilmiştir. (İşlemin iptali için Odamız tarafından Kuruma 17.11.2005 ve 10.01.2005 tarihlerinde gönderilen yazılar ve yapılan görüşmeler tüm çabalarımıza rağmen sonuç vermemiştir.)

Buna göre;

" Merkez İlköğretim okulları faturaları ayrı ayrı kesilecek, ve faturalar ek-2 listeleri ile birlikte ilgili okul müdürlüklerinin tahakkuk birimlerine teslim edilecektir.

" Aşağıda sıralanan köy okulları tahakkuk amirliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndedir. Köy okullarına tek fatura kesilerek (memur ayrı, müfettiş ayrı) İl Müdürlüğü tahakkuk servislerine teslim edilecektir.

ek_dosya

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2405