TIBBİ MALZEME TEMİNİ, ÜTS İŞLEM BASAMAKLARI VE MEDULA GİRİŞ İŞLEMLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILACAKTIR.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

1 Temmuz itibariyle başlayacak medikal malzemelerin SGK'ya fatura edilmesi süreciyle ilgili;

- Medikal malzemelerin tanımı

- Tıtubb/üts sistemi

- Medikal medula sistemi

- Sözleşme detayları ve genel olarak meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi için toplantılar yapılacaktır.

16.06.2017 Cuma günü Toroslar ve Akdeniz ilçe eczanelerimize,

20.06.2017 Salı günü  Mezitli ve Yenişehir ilçe eczanelerimize bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

Toplantılar  Odamız 4. kat toplantı salonunda 13:30'da ( toplantı uzun süreceğinden zamanında başlayacaktır) yapılacaktır.

Çevre ilçelerle ilgili program, temsilcilikler aracıcığıyla duyurulacaktır

Ayrıca; dönem içinde firmalardan gelen tekliflerde değerlendirilerek toplantılara devam edilecek olup,  Luxor firması tarafından; GEK ile birlikte 19.06.17 tarihinde, Odamızda saat 14:00'de bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

15 Haziran 2017 - Okunma Sayısı : 2835