TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 8.ECZACILIK KONGRESİ

Türk Eczacıları Birliği 8.Eczacılık Kongresi 26,27,28,29 Ekim 2006 tarihlerinde Ankara Bilkent Oteli'nde(Bilkent 1. Cadde 06800 Bilkent / Ankara )gerçekleştirilecektir. Kongre 26 Ekim 2006 Perşembe günü Bilim Ödülleri ile başlayacak ve 3 gün sürecektir.Otel konaklama fiyatları 2.duyuruda yer alacak olup Ağustos ayı içinde Odamızdan bilgi alınabılecektir. Kongre Kayıt Ücreti 150 YTL olup bütün bilimsel oturumlar, sosyal etkinlikler, kokteyl prolange,kahve molaları,öğle yemekleri,kongre çantası ve özet kitabı dahildir.
    Kongre'ye katılacak Eczacılarımızın rezervasyon için en geç 28 Ağustos 2006 Pazartesi gününe kadar Birliğimize veya Odamıza kayıt formlarını göndermeleri ve Aşağıda belirtilen hesap numarasına kayıt bedelinin YTL olarak havale çıkartmaları ,bilgi içinde havale dekontlarının Biriğimize faxlanması veya odamıza ulaştırılması gerekmektedir.

Banka Hesap No:
Türk Eczacıları Birliği
T.AKBANK Çankaya şb. 30598050 (YTL  Hesabı)

Kayıt olmak isteyen Eczacılarımız Kayıt Formlarını Odamızdan temin edebilirler.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2433