TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

MERSİN İL TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ'nden

Mersin İl Telekom Müdürlüğü'nün Odamıza gönderdiği yazıda;

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı ile Oger Telekomünikasyon A.Ş. arasında 24 Ağustos 2005 tarihinde Hisse Satış Sözleşmesinin 14 Ekim 2005 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanması nedeniyle 406 sayılı Kanun Çerçevesinde Başka Kuruma nakledilecek personelin Devlet Personel Başkanlığına bildirilmesinden, yeni kurumlarda göreve başlayıncaya kadar geçecek süre içerisinde söz konusu personelin sevk evrakı üzerine "BİLDİRİMİ YAPILMIŞ" ibaresi yazılacak ve bu şekilde yazılan personelin ödemeleri ayrı olarak fatura edilmesini müteakip ödemelerin yapılacağı,

Bu nedenle, Kurum ile sözleşmeli eczanelerin, doktorlar tarafından yazılan reçete muhteviyatı ilaç bedellerinin ödenmesinde, hasta sevk evrakı üzerinde "BİLDİRİMİ YAPILMIŞ" ibaresi gördükleri hasta sevk evrakıyla ilaç reçetelerinin ayrı bir liste ve fatura düzenlemek süretiyle Kuruma fatura edilmesi gerektiği bildirilmiştir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2536