VEFAT !!

Odamızın eski saymanı, uzun yıllar bir çok kurullarda görev alan, değerli ağabeyimiz Ecz. Nejat TURAN vefat etmiştir. Cenazesi yarın (10 Eylül Cumartesi) ikindi namazından sonra İstanbul'da defnedilecektir.

Derin üzüntümüzü bildirir, Merhuma Allah'tan rahmet, camiamıza ve ailesine başsağlığı dileriz.

YÖNETİM  KURULU

Ecz. Nejat TURAN; 1995 -1997 yılları arasında Odamız  Yönetim Kurulu Üyeliği,  1999 – 2007 yılları arasında 4 dönem Odamıza Saymanlık görevini ve 2 Dönem Büyük Kongre Delege görevlerini yaptı ve uzun yıllar Odamızın  Muvazaa Komisyon Başkanlığını üstlendi.

09 Eylül 2016 - Okunma Sayısı : 1739