YARDIMCI & STAJYER ECZACI PLATFORMU HAKKINDA

 

Oda web sayfamızda açtığımız  “Yardımcı & Stajyer Eczacı” sekmesi ile ilimizde yardımcı eczacılık ve stajlarını tamamlamak isteyen meslektaşlarımız ile oda üyelerimizin iletişim kurabilecekleri bir platform oluşturduk.

Kurduğumuz online platformda yardımcı eczacılarımız ve stajyer eczacılar dolduracakları kayıt formları ile çalışma dönemleri, staj süreleri ve çalışmayı düşündükleri ilçeleri de seçerek kayıtlarını tamamlayabilecekken, ilgili bölgelerde yardımcı eczacı ve stajyer eczacı arayan meslektaşlarımız hakkında da bilgi sahibi olabilirler.

Açılan online platform aracılığıyla yardımcı eczacılıklarını tamamlamak isteyen meslektaşlarımız hem kayıt başvurularını gerçekleştirebilecekler hem de yardımcı eczacı arayan oda üyelerimizle iletişime geçebileceklerdir.

Ayrıca staj yapmak isteyen Eczacılık Fakültesi öğrencilerimizin yine bu platform aracılığıyla hem kayıtlarını oluşturup hem de stajyer arayan meslektaşlarımızla iletişime geçebileceklerini bildirir,

Bilgilerinize sunarız.

 

 

 

1- Yardımcı Eczacılık yapmak isteyip ilan panosunda yayınlanmasını isteyen meslektaşlarımız ve Stajyer Eczalarımızın başvurularını oluşturabileceği bölüm:

Not: Bu alan resmi Yardımcı Eczacı atama başvuru alanı değildir.  

 

 

 

2- Başvuru formlarını dolduran yardımcı/stajyer eczacılarımızın ilanlarının takip edilebileceği bölüm:

 

3- Eczanelerimizin şifreli alanlarından Yardımcı/Stajyer Eczacı taleplerini oluşturabilecekleri bölüm:

 

4- Yardımcı/Stajyer Eczacı talebi olan eczanelerimizin ilanının yayınlanacağı bölüm:

 

 

04 Temmuz 2023 - Okunma Sayısı : 1161