YURTDIŞI REÇETE ÖDEMELERİ HAKKINDA;

SGK Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü?nden Odamıza gönderilen yazıda;

SGK YurtDışı faturalarının akbibeti, faturaların kuruma tesliminde kurum tarafından verilmiş olan evrak kayıt(varide) tarih ve nosu ile takip edilmesi gerektiği, Yurtdışı faturalarının ödeme durumu ve kesinti listesi bundan böyle aylık olarak yayınlanacağı, kesintiye itirazların yayın tarihinden itibaren 5 iş günü içinde yapılabileceği bildirilmiştir.

Ekim ayında Kuruma teslim edilmiş olan yurtdışı faturalarına ait reçetelerin kontrol işlemi tamamlandığı, ek listede kesinti gerekçesi ve tutarları belirtilmiştir.  İlgili listedeki kesintiye itirazı olan meslektaşlarımızın 5 iş günü içerisinde itirazı olması halinde dilekçelerin itiraz komisyonunda görüşüleceği bildirilmiştir.

Yurtdışı faturalarının ödeme durumu ve kesinti listesi bundan böyle aylık olarak web sayfamızda yayınlanacağından eczacılarımızın fatura tesliminde kurum tarafından verilmiş olan kayıt(varide) tarih ve no sunu kayıt etmeleri gerekmektedir.

ek_dosya

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2653