ZENTIVA ILAC FIRMASININ VADE VE TICARI ISKONTOLARLA ILGILI YAPMIS OLDUGU DUZENLEMELER

İlaç alım koşullarıyla ilgili, Servier, Merck Sharp&Dohme İlaçları Ltd.Şti, GlaxoSmithKline İlaçları San. ve Tic. A.Ş, Novartis Ürünleri A.Ş,  Deva Holding A.Ş, Pfizer İlaç Firması, Bilim İlaç Sanayi Tic.A.Ş. ve  Astra Zeneca İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Bayer Türk Kimya tarafından, Birliğimizce belirlenen referanslara uygun olarak düzenlemeler yapılmış ve tarafımızca duyurulmuştu.

Bunlara ilave olarak, Zentiva Sağlık Ürünleri A.Ş. tarafından, 19.09.2009 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tüm ilaçlarının vadeleri en az ?90? gün ve ?Coumadin?, ?Losefar?, ?Piogtan? ve ?Monax? dışındaki tüm ürünlerinin ticari iskontoları %7 olarak düzenlenmiş ve 18.09.2009 tarihli yazıları ile Birliğimize bildirilmiştir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2528