Ecz. Aliye AKGÜL AYDIN
BAŞKAN

1990 yılında Batman’da doğdu. İlköğretimi 100. Yıl İlköğretim Okulunda, ortaöğretimi Namık Kemal İlköğretim Okulunda ve liseyi Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesinde tamamladı. 2013 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Ekim 2013’te Yenişehir İlçesinde Akgül Eczanesini açtı. 2015 - 2017 tarihleri arasında Yönetim Kurulunda yedek üye olarak, 2015 - 2019 tarihleri arasında yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2023 yılı Eylül ayı itibariyle Oda Genel Sekreterliği yaptı. 2023 yılı Kasım ayı itibariyle Oda Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

aliyeakgul@hotmail.com

Ecz. Cemil Oktay ASLAN
GENEL SEKRETER

1991 yılında Gülnar’da doğdu. İlköğrenimini Gülnar Dayıcık İlköğretim Okulunda, Necatibey İlköğretim Okulunda ve Sabiha Çiftçi İlköğretim Okulunda,  lise öğrenimini  MTSO Anadolu Lisesinde tamamladı. 2014 yılında İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2015 yılında Yenişehir İlçemizde Taşeli Eczanesini açtı. 2015- 2017 yılları arasında Yenişehir İlçe temsilci yardımcılığı yaptı. 2017-2019 yılları arasında Yönetim Kurulunda yedek üye olarak görev aldı. 2019 - 2023 yılları arasında Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2023 yılı Kasım ayı itibariyle Oda Genel Sekreteri olarak görevine devam etmektedir.

eczoktayaslan@gmail.com

Ecz. Mehmet Sait EKE
SAYMAN

1989 yılında Şırnak'ta doğdu. İlköğrenimini 100. Yıl İlköğretim Okulunda, orta öğrenimini Şevket  Pozcu İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Dumlupınar Lisesi'nde tamamladı. 2012 yılında  Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2012 yılının Ağustos ayında Akdeniz  İlçesinde Sait Eczanesini açtı. 2015-2019 yılları arasında Yönetim Kurulunda yedek üye olarak görev aldı.  2019 – 2022 yılları arasında Yönetim Kurulu üyesi 2022 – 2023 yılları arasında ile Genel Sekreter olarak görev yaptı. 2023 yılı Eylül ayı itibariyle Oda saymanı olarak görevine devam etmektedir.

mse_33_73@hotmail.com

Ecz. Burçin FİDANCI
ÜYE

1979 yılında Ankara’da doğdu. İlköğrenimini Mersin Üç Ocak İlkokulunda, ortaöğrenimini Mersin Ortaokulunda, liseyi Gaziantep Fen Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini 2002 yılında bırakarak 2003 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde eczacılık eğitimine başladı. 2009  yılında  Mersin Yenişehir İlçemizde Alper Eczanesini açtı. 2017 - 2019 yılları arasında Yenişehir Temsilci yardımcısı olarak görev aldı. 2019-2021 yılları arasında çeşitli komisyonlarda yer alarak Yönetim Kurulu yedek üyeliği yaptı. 2021 yılından itibaren Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.  Evli ve bir çocuk babasıdır.

bfidanci@hotmail.com

Ecz. Eda GÖKÇE
ÜYE

1993 yılında Mersin’de doğdu. İlköğrenimi  Gaziantep ve Mersin’de  tamamladı. Ortaöğretimi  Mersin Barbaros İlköğretim Okulu ve liseyi 75. Yıl Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. 2017 yılında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra  2018 yılında Yenişehir İlçemizde Gökçe Eczanesini açtı. 2019-2021 yılları arasında çeşitli komisyonlarda görev aldı ve Yönetim Kurulu yedek üyeliği yaptı. 2021 yılından itibaren Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

eczanegokce33@gmail.com

Ecz. Fikret TEZEL
ÜYE

13 Eylül 1996 yılında Tarsus’ta doğdu. İlköğrenimini Tarsus’ta tamamladı. Liseyi Tarsus Anadolu Öğretmen Lisesinde bitirdi. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu ve 2022 yılında Tarsus İlçesinde Fikret Tezel isimli eczaneyi açtı. Mesleğine hala Tarsus’ta devam etmekte ve yönetim yurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

fikret.tezel96@gmail.com

Ecz. Filiz CANPOLAT
ÜYE

1983 yılında Kayseri’de doğdu. İlköğrenimini  Ahmet Baldöktü İlköğretim okulunda, ortaöğrenimini Dedeman Ortaokulunda, lise öğrenimini  Melikgazi Süper  Lisesi’nde Kayseri ilinde  tamamladı. 2006 yılında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 2007 yılı Nisan ayında Silifke İlçesinde Filiz eczanesi açtı. Meslek hayatına 2021 yılında eczanesini Yenişehir ilçesine nakil ederek Somer Plus Eczanesi’nde devam etmektedir. 2019-2023 yılları arasında Mersin Eczacı Odası komisyonlarında aktif görev aldı.

fcanpolat2303@hotmail.com