ODAMIZIN 2019 YILI OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız;

Odamızın 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 14.09.2019 Cumartesi günü Mesudiye Mh. 112. Cd. No:39/B Akdeniz/Mersin adresinde bulunan Oda binamızın Nur Işık Boyacıgiller toplantı salonunda 13.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacaktır. Ancak; yasal çoğunluk sağlanamadığı takdirde 21.09.2019 Cumartesi günü yukarıdaki adreste bulunan Oda binamızın toplantı salonunda 13.00 – 18.00 saatleri arasında çoğunluğa bakılmaksızın, aşağıdaki gündemle Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Seçimler ve oy kullanımı 22.09.2019  Pazar günü  09.00 – 17.00 saatleri arasında yine yukarıdaki adreste bulunan  Oda binamızın Nur Işık  Boyacıgiller toplantı salonunda aşağıdaki gündemle yapılacaktır.

2019  Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantı Gündemi

1. Yoklama ve Açılış
  2. Saygı Duruşu
  3. Kura ile üç kişilik Tasnif Kurulu’nun belirlenmesi
  4. Kongre Başkanlık Divanı’nın Seçimi (Başkan, Başkan Yardımcısı, İki Yazman) Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporlarının Genel Kurul’a sunulması
  5. Mersin Eczacı Odası İktisadi İşletme Hesap ve Çalışma Raporlarının Genel Kurula sunulması
  6. Denetleme Kurulu Raporu’nun Genel Kurul’a sunulması
  7. Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurulu Raporu’nun görüşülmesi
  8. Yönetim Kurulu Hesap ve Çalışma Raporlarının ayrı ayrı ibra edilmesi
  9. Denetleme Kurulu Raporunun ibra edilmesi
  10. Temsilcilik Giderleri ve Tefriş Fonu oluşturulması
  11. Mesap Bileşeni Odaların tek çatı altında toplanması amacıyla inşa edilecek yerleşkenin yapım aşamasındaki tüm işlemler ile inşaat yapımı için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesinin görüşülmesi,
  12. Tahmini Bütçenin sunulması ve onayı
  13. Dilek ve öneriler
  14. 22.09.2019 Pazar günü yapılacak Seçimlerde Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı ve TEB Büyük Kongre Delegeleri asil ve yedek üyeliği için aday olacakların belirlenmesi
  15. Kapanış.

22.09.2019 SEÇİMLER;

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı ve TEB Büyük Kongre Delegeleri asil ve yedek üyelerinin seçimleri (09.00 – 17.00 saatleri arasında Oda Binamız Nur Işık Boyacıgiller Toplantı Salonunda yapılacaktır.)

Not: Eczacı Odaları Genel Kurullarına mazereti nedeni ile katılamayan üyeler mazeretlerini Oda Genel Kurul toplantısının bitiminden itibaren bir hafta içerisinde Oda Yönetim kuruluna yazılı olarak bildirmek zorundadır. Bu süre içerisinde mazeret bildirmeyen veya mazereti geçersiz kabul edilen üyeler, 6643 sayılı yasanın 8. maddesi gereği yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılırlar.