SSK FATURALARININ KESİLME YÖNTEMİ

AY SONLANDIRMA YAPMADAN ÖNCE

FATURALAMA VE LİSTELEME MENÜSÜNDEN REÇETE LİSTELERİNİ (Çalışan, çalışan ailesi, emekli, emekli ailesi muaf) alın ( mevcut reçetelerinizin SSK otomasyon sistemine kayıtlı olduğunu kontrol etmek için) Bu alınan listelerin üst kısmında hata: Ay sonlandırma yapılmamıştır. Diye uyarı vardır. Bu liste kuruma verilmeyerek tamamen kontrol içindir.

AY SONLANDIRMA İŞLEMİ

ANA MENÜDEN - FATURALAMA LİSTELEME kısmına geçilir. Ekranda iki tarih aralığı üzerinde AY SONLANDIR butonuna basılı otomatik olarak Reçetelerin Başlangıç ve Bitim tarihleri çıkar (Bu ay için 10.02.2005 - 20.02.2005 olarak çıkacak uyarıları göz önüne alıp onaylandıktan sonra Ay Sonlandırma İşlemi tamamlanmış olur. Daha sonra dökümler alınacaktır. Faturalar gruplara ayrı ayrı düzenlenecektir. Fatura iki nüsha olarak kuruma verilecektir. Her faturaya bir adet reçete listesi - Bir adet fatura bilgisi alınıp reçete gruplarına eklenip, paketlenecek, paket dışına dilekçe (aynı ekrandan) alınıp imzalanıp kuruma ibraz edilecek.