PROTOKOL GÖRÜŞMELERİ İLE BİLGİLENDİRME

Sağlık Uygulama Tebliği ve Protokolle ilgili yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile Birliğimiz yöneticileri arasındaki görüşmeler devam etmektedir.

Söz konusu Tebliğ ve Protokolde tespit edilen eksikliklerin/hataların görüşülmesi ve çözüme kavuşturulması amacıyla 29.06.2007 saat 14:00?te Çalışma Bakanımız Sayın Murat Başesgioğlu ve Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile Birliğimiz yöneticileri ve birçok oda başkanımızın katılımıyla bir toplantı yapılmıştır. Toplantıda sorunlarımız ve taleplerimiz gerekçeleri ile Sayın Bakanımıza ve SGK yetkililerine sunulmuştur. Gün içerisinde SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sayın Sami Türkoğlu ile de yoğun görüşmeler yapılmıştır.

Bu sabah (30.06.2007) itibariyle  Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile görüşmelerimiz devam etmekte olup, Saat 13:30 itibariyle Çalışma ve  Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Murat Başesgioğlu, TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak?ı arayarak tekrar görüşmüştür.

01.07.2007 Pazar günü  saat 14:00?te Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Birol Aydemir ile  görüşme yapılacaktır. Görüşmelerimiz devam etmekte olup, Pazar günü yapılacak görüşme sonucunda, Bölge Eczacı Odalarımıza ve üyelerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır.