TEVZİ İŞLEMLERİNİN ONLİNE YAPILMASI HAKKINDA!!

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Covit-19 salgınında en önemli tedbirlerden biri olan sosyal mesafe kuralı nedeni ile bundan sonraki (Mart ayı reçeteleri dahil) tevzi onay işlemleri online olarak yapılacaktır. İşlem basamaklarını gösterir dosya linki aşağıda verilmiştir. Meslektaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususlar;

- Personelimizin bulunmadığı Mut, Gülnar, Aydıncık, Anamur, Bozyazı İlçelerimiz ile Merkez İlçe eczanelerimiz tevzi onayını Merkez büromuzdan yaptıracaktır. Diğer ilçelerimiz ise kendi temsilcilikleri tarafından yaptıracaktır.

- "Onaya gönder" işlemi yapıldıktan sonra Odamız veya temsilciliğe bilgi verilecektir. Personellerimiz tarafından bildirilen tevzi ücretinin aşağıdaki hesaba havale/eft yapılmasının ardından Oda onayı en geç 24 saat içerisinde yapılacaktır. (Odamız tarafından sanal pos uygulama çalışması başlatılmış olup tamamlanmasının ardından ayrıca duyurulacaktır.)

Hesap Adı - Türk Eczacılar Birl. Yirm

İş Bankası - Uray Şubesi

Hesap No 1023776

IBAN TR84-0006-4000-0016-6071-0237-76

Not: Nöbette karşılanan reçetelerin Farmaınbox kaydı ve limit aşımı işlemleri için eski uygulama devam edecektir.

Bilgilerinize sunarız.

ONLİNE TEVZİ İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ