AKOB DİNLETİLERİ-2 GÖKHAN AYBULUS (PİYANİST) - 7 HAZİRAN 2021 - SAAT:20.00


AKOB DİNLETİLERİ-2
GÖKHAN AYBULUS (Piyanist) 

"Açıklamalı Sohbetli Çevrimiçi Dinleti"

7 Haziran 2021- 20:00
 Zoom ID: 531 361 9984
 Şifre: 3GmKJ7

Sanat, sanatçı ve sanatseverlerin zor dönemlerden geçtiği bu süreçte yüz yüze yapılamayan etkinlikler, ertelenen sanatsal buluşmalar ve iptal olan organizasyonlar içimizdeki umudu bir nebze olsun kırsa da güzel günlerin yeniden geleceğine olan inancımız hiçbir zaman eksilmedi.

AKOB Dinletilerimizin ikincisinde konuğumuz, büyük yaratıcılık ve müzikalite sahibi Piyanist Gökhan Aybulus. Üst düzey yetenek, tutkulu yorum ve entelektüel merakın ender rastlanan birleşimine sahip bir sanatçı, herkesin hem hayranlıkla hem de hayretle bahsettiği bir piyanist. 
Ulusal ve uluslararası basında kendinden övgüyle bahsedilen Aybulus, şaşkınlık uyandıran virtüozitesi ve Rachmaninoff'un müziğine olan özel yatkınlığı ile biliniyor. Solistliğinin yanı sıra tutkulu bir oda müzikçisi de olan Gökhan Aybulus, mükemmellikle müzikalite arasında kurduğu denge, inceliklerle dolu teknik, karizma ve coşkusuyla sanatını sergilerken izleyicisine unutulmaz bir müzik armağan ediyor.
AKOB Kentle El Ele Projelerinden, AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışmamızın dördüncüsünü 26-27 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştiriyoruz. "Ülkemiz genç müzisyenlerinin bir araya gelerek oda müziği grupları oluşturmalarını teşvik etmek, bu müzisyenlerin tanınmalarını sağlamak ve oda müziğine olan ilgiyi arttırmak amacı" doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışmamızın üçüncüsünde jüri üyesi olarak büyük değer katan Gökhan Aybulus’un, "Açıklamalı Sohbetli Çevrimiçi Dinletisi"nin harika bir armağan olacağına inanıyoruz.  7 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek etkinlik saat 20:00’de başlayacaktır. (AKOB)

 

AKOB DİNLETİLERİ-2 GÖKHAN AYBULUS (PİYANİST)  -  7 HAZİRAN 2021 - SAAT:20.00