ODAMIZ İLE ÖZEL  TEKNOKENT KOLEJİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR.


 Odamız ve Özel  Teknokent Koleji ile imzalanan protokol doğrultusunda Odamız üyelerinin bakmakla yükümlü oldukları çocukları ve 1. derece yakınları için liste fiyatı üzerinden yemek ve servis hariç % 10 indirim uygulayacaktır. (Bu indirim sadece eğitim- öğretim ücretini kapsar.)

 

Diğer açıklamalar aşağıda sunulmuştur.

Teknokent Koleji  Mersin’de Hem  ortaokul hem lise kademesi ile yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecektir.

Akademik eğitimle beraber teknolojik eğitim veren okulumuzda, ortaokul kademesi tamamen özel olup, teknoloji ile iç içe olan  VIP sınıflarımız mevcuttur. Çocuklarımızın sadece akademik anlamda değil sanatsal gelişimlerine de katkı sağlamak için  en az 2 enstrüman öğrenmelerini önemsiyoruz.

            Kolej olarak öğrencilerimize bir eğitim köyü oluşturup dört duvar arasında eğitim anlayışı dışında sosyal becerilerini geliştirecekleri aynı zamanda akademik derslerini yürütebilecekleri bir alan sağlayacağız.

            Okulumuzun Ortaokul kadememizin yıllık ücreti 20.000 TL yemek dahil olursa 22.000 TL dir Ayrıca 8 taksit imkanı mevcuttur.

Okulumuzun lise kademesi %100 devlet desteklidir.

Öğrencilerimiz eğitim ücreti ödemeden okulumuzda fen lisesi eşdeğerinde bir eğitim hizmeti alabileceklerdir. Akademik derslerin beraberinde okulumuzda 21. yy’nin gereklerine uygun atölyelerimizde araştıran, geliştiren aynı zamanda teknolojiyi  uygulayabilen eğitim göreceklerdir.

Okulumuzda Atölyelerimiz;  E- Spor Sınıfı, Bilgisayar Atölyesi( Robotik Kodlama), Yenilenebilir Enerji, Mekatronik, Güneş Enerjisi Sistemleri Atölyesi, Kimya Atölyesi şeklindedir.

Aynı zamanda okulumuzdan mezun olacak çocuklarımız 4 diploma ile mezun olacaklardır.

Lise kadememizin yıllık ücreti 5.000 TL, Yemek dahil olursa 7.000 TL dir.

https://teknokentkoleji.com

Tel: 0850 216 44 33
Tel :0543 323 11 00
Adres : Menteş Mh. H.Okan Merzeci Bulvarı No :544 / A

 

ODAMIZ İLE ÖZEL  TEKNOKENT KOLEJİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR.

ODAMIZ İLE ÖZEL  TEKNOKENT KOLEJİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR.