“CİLT SAĞLIĞINDA ECZACININ ROLÜ” KONULU EĞİTİM

Değerli meslektaşlarımız,

Eczacılık Günü Etkinlikleri çerçevesinde Forum AVM'de geçekleşecek olan Eczacılarla Sohbet Günü etkinliğimizin de konusu olan cilt sağlığı, uyuz, mantar, bit ve güneş kremlerini kapsayacak olan eğitimimiz, 4  Mayıs Perşembe günü Saat 14:00'da Odamız 3. kat toplantı salonunda Uzm. Dr. Ezgi ATALAY tarafından gerçekleştirilecektir.

Eğitime tüm meslektaşlarımız davetli olup, katılım için bilgilerinize sunarız.

Uzm. Dr. Ezgi ATALAY

Ezgi Atalay 1984 yılında Anamur’da doğmuştur. İlk, orta öğretim ve lise eğitimin Anamur’da tamamlayan Atalay temel tıp eğitimini 2002-2008 yılları arasında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Aynı sene girdiği TUS sınavında İzmir Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’nde “Deri ve Zührevi Hastalıkları/ Dermatoloji“ branşında ihtisasını yapmaya hak kazanmış ve 2008-2012 yılları arasında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2012-2013 yılları arasında mecburi hizmetini tamamlamak adına Ağrı Devlet Hastanesi’nde çalışmış ve daha sonra kendi memleketinde hizmet verebilmek adına 2013 yılında Mersin’e yerleşmiştir. 2013-2020 yılları arasında çeşitli devlet hastaneleri ve özel hastanede çalıştıktan sonra 2020 yılında kendi kliniğini kurmuştur. Hasta kabulüne ve kozmetik işlemlerine hali hazırda orada devam etmektedir.