HAYATA RİTİM KATMAYA DEVAM EDİYORUZ.!!


Odamız bünyesinde kurulu olan ritim sınıflarında, zihinsel olarak rahatlamayı ve sosyalleşmeyi amaçlayarak planladığımız bu takım çalışmasında olmak ister misiniz?

Ritim eğitimiyle; koordinasyon, konsantrasyon süresinde uzama ve stres atma gibi kazanımlarımız olurken, ritmi öğrenmek ve bir enstrüman çalmak dikkatimizi toplamaya yardımcı olacak, akışa uyum sağlarken motive olup yaratıcı yönlerimizi keşfedeceğiz.

07 Kasım 2023 Salı günü 16.00-18.00 saatleri arasında Odamızda yapılacak dönemin ilk çalışmasında eğitmen Hakan Taş ile grupların oluşturulması, eğitim programının belirlenmesi ve enstrümanların seçimiyle temel eğitim içeriği belirlenecektir. 

Ritim Grubumuzda yer almak isteyen meslektaşlarımızın en geç 03 Kasım 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar bilgilerini Odamıza bildirmeleri gerekmektedir.

-   Eğitimler haftada bir gün, iki ders olarak planlanmış olup aylık ücreti 600 TL’dir. 

- Enstrümanların çoğunluğu eğitmenimiz tarafından sağlanacak olup, kendi enstrümanıyla katılmak isteyen meslektaşlarımız dışında yeni almak isteyen meslektaşlarımıza uygun alım yapmaları için yardımcı olunacaktır.

   Bilgilerinize sunarız.